روغن های فشرده شده سرد: فناوری سبز ، ترکیبات بیواکتیو ، عملکرد و برنامه ها یک بحث چند رشته ای درباره پیشرفت های اخیر در شیمی و عملکرد مواد شیمیایی  شیمیایی شیمیایی فعال در لیپیدهای موجود در روغن های تحت فشار سرد ایجاد  می کند. در فصل ها روغن  مختلف تحت فشار سرد ، با تمرکز بر استخراج و فرآوری پرس سرد ، ترکیب ،  خصوصیات فیزیکوشیمیایی ، ویژگی های ارگانولپتیک ، کیفیت تغذیه ای ، پایداری  اکسیداتیو ، برنامه های غذایی و صفات عملکردی و سلامت تقویت می شود. این  کتاب که توسط تیمی از متخصصان ویرایش شده است ، تحولات گوناگونی را در  علوم غذایی برای دانشمندان ، شیمی دانان ، متخصصان تغذیه و دانشجویان در  زمینه تغذیه ، شیمی و فناوری لیپیدها ، علوم کشاورزی ، داروسازی ، مواد  آرایشی ، مواد مغذی و بسیاری از زمینه های دیگر به ارمغان می آورد.

 

  • کاربردهای بدیع و کاربردی روغنهای فشرده سرد را کاملاً بررسی می کند

 

  • تفاوت بین ترکیبات زیست فعال در روغنهای فشرده سرد و روغنهای استخراج شده با سایر روشهای سنتی را نشان می دهد

 

  • پایداری روغنهای فشرده سرد را در مقایسه با روغنهای استخراج شده با استفاده از سایر روشهای سنتی روشن می کند