پلاسمای سرد در غذا و کشاورزی: مبانی و کاربردها یک مرجع اساسی است که چشم انداز وسیعی را در زمینه جدید ، مهیج و رو به  رشد برای صنایع غذایی ارائه می دهد. این مرجع که برای محققان ، پرسنل صنعت و  دانشجویان علاقه مند به فناوری غذایی غیر حرارتی نوشته شده است ، زمینه  فیزیک ، شیمی و فناوری پلاسما و کاربردهای بیولوژیکی آنها را فراهم می کند.

 

دانشمندان  و مهندسان صنایع غذایی که علاقه مند به درک تئوری و کاربرد پلاسمای غیر  حرارتی برای مواد غذایی هستند ، این کتاب را با ارزش می دانند زیرا نقشه  راهی برای پیشرفت های آینده در این زمینه نوظهور فراهم می کند. این  مرجع همچنین برای زیست شناسان ، شیمی دانان و فیزیکدانانی که مایل به درک  اصول فیزیک ، شیمی و فناوری پلاسما و فعل و انفعالات بیولوژیکی آنها از  طریق استفاده از منابع جدید پلاسما در مواد غذایی و سایر مواد بیولوژیکی  حساس هستند ، مفید است

  • مبحث فناوری پلاسمای سرد را برای کاربردهای غذایی بررسی می کند

 

  • پیشرفت های پیشرفته در فناوری پلاسما و راه حل های بالقوه برای بهبود ایمنی و کیفیت مواد غذایی را نشان می دهد

 

  • مقدمه  ای جامع برای خوانندگان در مورد مباحث فیزیک و شیمی پلاسما ارائه می کند  که برای درک کاربردهای بیولوژیکی مواد غذایی مورد نیاز است

 

  • به  عنوان یک نقشه راه برای پیشرفت های آینده برای دانشمندان مواد غذایی ،  مهندسان مواد غذایی ، و زیست شناسان ، شیمی دانان و فیزیکدانان مشغول به  کار در این زمینه در حال ظهور است